SAOPŠTENjE ZA JAVNOST POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA: Izmijenjen režim saobraćaja u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA: Izmijenjen režim saobraćaja u Bijeljini


 U cilju bezbjednog održavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, na području grada Bijeljina, obavještavamo građane da će u  četvrtak, 15. septembra 2022. godine u periodu od 8  do 9 časova i od 11 časova i 30 minuta do 13 časova magistralni put M1 115 Granični prelaz Rača - FIS-krak obilaznice do skretanja za Veliku Obarsku biti zatvoren. 

Na području grada Bijeljina, radi uspješno realizovanja planiranih bezbjednosnih mjera 15.09.2022. godine  u vremenu od 6 do 17  časova biće zatvorene sljedeće ulice: Zmaj Jovina, Nikole Tesle, Vuka Karadžića, Knjeginje Milice, Žrtava fašističkog terora, Potporučnika Smajića, Karađorđeva ulica do raskrsnice sa ulicom Kneza Miloša, Meše Selimovića do Autobuske stanice (do kraka prema ulici Karađorđeva), ulica Gavrila Principa do ulice Nikole Tesle do raskrsnice sa ulicom Nušićeva i Dositeja Obradovića. Napomenuli bi, da svi poslovni subjekti koji se nalaze u gore navedenim ulicama neće raditi u periodu od 6 do 16 časova.

Nadalje, u  periodu od 10 do 14 časova i 30 minuta biće zatvorene ulice Raje Banjičića i Miloša Obilića. 
Molimo građane za strpljenje i razumijevanje, kao i da poštuju naredbe policijskih službenika s obzirom da se radi o obilježavanju istorijskog događaja od interesa za Republiku Srpsku i grad Bijeljina'', navedeno je u saopštenju za javnost Policijske uprave Bijeljina.