Sutra sunčano i malo toplije :: Semberija INFO ::

 

Sutra sunčano i malo toplije


SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti sunčano i malo toplije vrijeme, uz najvišu temperaturu vazduha do 30 stepeni Celzijusovih.


Jutro će biti pretežno vedro i hladno, ponegdje oko rijeka i po kotlinama sa maglom, tokom dana sunčano, a na istoku razvoj oblaka koji bi ponegdje mogli da uslove pljuskove, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorloškog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Kneževo, Han Pijesak i Čemerno 19, Mrkonjić Grad 20, Kalinovik 21, Banjaluka, Gacko i Srebrenica 22, Novi Grad i Srbac 23, Bijeljina, Doboj, Prijedor i Višegrad 24, Rudo 25, Trebinje 27, Bileća 28 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 6. septembra, biće pretežno sunčano i toplije, a maksimalna temperatura vazduha biće i do 31 stepen Celzijusov.

U srijedu, 7. septembra, biće pretežno sunčano i toplo, poslije podne ponedje kiša sa grmljavinom, a maksimalna temperatura vazduha biće i do 31 stepen Celzijusov.

U četvrtak, 8. septembra, pretežno sunčano i toplije uz malu oblačnost, poslije podne jači razvoj oblaka donijeće kišu i pljuskove praćene grmljavinom, ponegdje i nepogode, a maksimalna temperatura vazduha i do 33 stepena Celzijusova. 


Glas Srpske