Osumnjičeni D.Lj. predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, pretregom terena pronađeno sredstvo izvršenja krivičnog djela :: Semberija INFO ::

 

Osumnjičeni D.Lj. predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, pretregom terena pronađeno sredstvo izvršenja krivičnog djela


Policijski službenici Policijske uprave Bijeljine uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „ Ubistvo“ predali su danas lice D.Lj. u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.
 
Naime, D.Lj. je 06.10.2021. godine oko 02,35 časova u mjestu Međaši, hladnim oružjem – nožem naneo povrede licu A.V. od kojih je preminuo u Medicinskom centru Bijeljina.
 
Nakon izvršenog krivičnog djela „Ubistvo“ osumnjičeni je bio u bjegstvu, ali je operativnim radom na terenu od strane policijskih službenika istog dana pronađen i u 06,25 časova lišen slobode.
 
Danas 07.10.2021. godine nastavljena je  pretraga terena u cilju pronalaska sredstva izvršenja krivičnog djela. Daljom pretragom terena na području mjesta Trnjaci, pronađen je  i izuzet sa lica mjesta nož za koji postoji osnovana sumnja da je  korišten u izvršenju krivičnog djela „ Ubistvo“.
 
Istragom rukovodi postupajući  tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.
 
 
 
                                                                         PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE           
                                                                                                     
                                                                                                 Aleksandra Marić