Od višestrukih povratnika u činjenju saobraćajnih prekršaja oduzeti putnički automobili :: Semberija INFO ::

 

Od višestrukih povratnika u činjenju saobraćajnih prekršaja oduzeti putnički automobili


Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, 11.09.2021. godine  prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka zaustavili su i kontrolisali  putničko motorno vozilo „ Fiat Stilo” kojim je upravljalo lice S.K.iz Bijeljine. Provjerom u službenim evidencijama, utvrđeno je, da je navedeni  povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 9.813,00 KM.
 
Nadalje, istog dana policijski službenici u ulici Dušana Baranjina u Bijeljini kontrolisali su putničko vozilo „ Fiat punto“ kojim je upravljalo lice N.K. Provjerama kroz baze podataka utvrđeno je da se radi o višestrukom povratniku u činjenju saobraćajnih prekršaja. Takođe, utvrđeno je da u registru novčanih kazni  N.K. ima evidentiran  dug u iznosu od 5.056,60 KM.
 
Zbog  navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica S.K. i N.K. privremeno su  oduzeta navedena vozila.
 
O  svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Bijeljini-Odjeljenje za prekršaje, koji je naložio da se protiv gore navedenih lica  dostavi  zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Bijeljini.
 
 
 
                                                                                    PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE
                                                                                                     
                                                                                                 Aleksandra Marić