Servisne informacije Policijske uprave Bijeljina: Četiri krivična djela i pet saobraćajki :: Semberija INFO ::

 

Servisne informacije Policijske uprave Bijeljina: Četiri krivična djela i pet saobraćajki


Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirna su četiri krivična djela, pet saobraćajnih nezgoda, od čega su četiri sa materijalnom štetom i jedna saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. Tri lica su lišena slobode.
 
Policijska stanica Bijeljina 1, 7. septembra, oko 11 časova, od strane oštećene, zaprimila je prijavu, da je NN muško lice prilikom kupovine robe istu prevario za iznos od 350 KM i 100 evra, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu u putničkom automobilu. Policijski službenici su pronašli prijavljeno lice.
Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se dostavi Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Prevara“.
 
U Ulici Knez Ivo od Sembrije u Bijeljini dogodila se saobraćajna nezgoda sa lakšim tjelesnim povredama. Do nezgode je došlo  kada je sa kolovoza sletio putnički automobil  „Golf 5“ kojim je upravljao D. C. iz Bijeljine i koji je zadobio lakše tjelesne povrede.U vozilu na mjestu suvozača nalazila se M.C. i maloljetno lice na mjestu putnika,  koji su  zadobili, takođe, lakše tjelesne povrede. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina'', navode iz policije.