Sunčici treba pomoć :: Semberija INFO ::

 

Sunčici treba pomoć


Kako navodi majka Sunčice Tadić, njenoj devetogodišnjoj kćerki Sunčici, koja ima niz problema i dijagnoza i stoga pije više od deset vrsta lijekova, neophodna je pomoć za liječenje,  Sunčica je od prošle godine 90 posto vremena provela u bolnici. 

- Od početka godine smo bile hospitalizovane sedam puta, gdje su pokušavali da ustanove šta se dešava sa njenom organizmu. Ovu godinu dana nisam bila u mogućnosti ni da radim, jer je njoj potrebna njega 24 sata, a pri tom sam samohrana majka. Živimo kao podstanari od socijalne pomoći koja iznosi 190 KM.  Zbog te teške situacije i loših uslova koji nas prate, Sunčica je postala i hronočino anemična. Mnogo je lijekove koje sami moramo kupovati, kao i defektološke tretmane koje, takođe, plaćamo sami. Zadnji nalaz MR je pokazao ozbiljne promjene na mozgu, te smo promorani da zakažemo preglede u Beogradu.

- Iz tog razloga sam primorana, da ovim putem, potražim pomoć dobrih ljudi kako bi Sunčica nastavila liječenje. Kontakt telefon za pomoć je 065242127, a oni koji mogu da pomognu mogu sredstva da uplate na žiro račun kod NLB banke Banjaluka, na ime Tadić Vesna broj računa je 5620998161391926’’, pojašnjava Sunčicina majka Milica.