NEMA NOVOZARAŽENIH OSOBA :: Semberija INFO ::

 

NEMA NOVOZARAŽENIH OSOBA


Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i u Bolnici Sveti Vračevi u Bijeljini izvršeno je testiranje 52 laboratorijska uzorka, a virus korona  nije potvrđen ni kod jedne osobe.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske nije prijavljen ni jedan smrtni slučaj. Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 64.358 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 3.785 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona. U Republici Srpskoj, od virusa korona, do sada se oporavilo 51.562 osobe, a testirano je ukupno 285.639 osoba.

​Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 46 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 19, a u ostalim bolnicama 27. Na respiratoru je devet osoba (pet u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, četiri u ostalim bolnicama). U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 90 osoba, a nadzor je završen kod 193.500 osoba.