Prijave na najveće fotografsko takmičenje na svijetu :: Semberija INFO ::

 

Prijave na najveće fotografsko takmičenje na svijetu


Bez obzira na to da li ste profesionalni fotograf ili amater, pokažite svoje remek djelo i uključite se u najveće svjetsko fotografsko takmičenje. Ostvarite svoj puni potencijal podnošenjem fotografija na koje ste ponosni i imaćete šansu da osvojite preko 200.000 funti u nagradama. Od portreta i životinja do sporta i putovanja, CEWE nagrada za fotografiju pokriva sve.

Bez obzira na nivo vaših vještina, otvoreni smo za strastvene fotografe pune entuzijazma širom svijeta kako bi se proslavila ljepota Zemlje. Bilo da pravite fotografije kao hobi za sebe ili da ih podijelite sa drugim ljudima, nema bolje pozornice da pokažete svoje omiljene fotografije od fotografskog takmičenja na globalnom nivou.

Vaše fotografije će pregledati odabrana komisija sudija koji imaju višegodišnje znanje i stručnost – uključujući i poznatu fotografkinju Christie Goodwin, koja je radila sa umjetnicima kao što su Ed Sheeran, Paul McCartney i Taylor Swift.

S obzirom na to da je teško izabrati svoj najbolji rad, učešće na ovom takmičenu je besplatno i možete da podnesete do 100 fotografija. Ipak je to prilika da se povežete i podijelite globalno iskustvo sa drugim fotografima kao što ste vi.

Ukoliko nagrade i stručne sudije nisu dovoljni, za svaki podnesak koji dobijemo od vas, 0,10 evra će biti donirano u humanitarnu organizaciju SOS Children's Villages (Dječja SOS sela). Tako da ćete učestvovanjem pomoći da se poboljša život djece širom svijeta.

Da bi obuhvatili sve aspekte ljepote Zemlje, možete izabrati da podnesete fotografije u 10 različitih kategorija. One uključuju pejzaže, čjude, prirodu, životinje, sport, arhitekturu i tehnologiju, kuvanje i hranu, putovanje, hobi i razonodu i avijaciju.

Rok za apliciranje na nagradno takmičenje je 31. maj 2021. godine.