Mesijev sat i dalje tema, na ruci nosio 218.000 dolara :: Semberija INFO ::

 

Mesijev sat i dalje tema, na ruci nosio 218.000 dolara


Lionel Mesi je najbolji fudbaler na svijetu u izboru FIFA-e. Na svečanosti koja je održana 27. februara u Parizu, Mesi je dobio ovo veliko priznanje.

Na kraju krajeva, 2022. je bila značajna godina za argentinskog napadača, koji je postigao sedam golova na Svjetskom prvenstvu u fudbalu 2022. u Kataru, što je Argentinu dovelo do prve pobjede na Svjetskom prvenstvu od 1986. godine.

Sjajni predmet

Naravno, nagrada nije bila jedini sjajni predmet u rukama fudbalske zvijezde. Dok je Mesi primao nagradu, držeći iskren govor, pogledi nisu mogli a da ne padnu na spektakularni Petek Philippe sat koji je krasio njegovu ruku.

Petek Philippe Ref. 5270P Perpetual Calendar Chronograph koji je nosio napadač PSŽ na ceremoniji dodjele, predstavljen je 2022. godine, a prema sajtu brenda njegova cijena iznosi 218.820 dolara.

Sat ima platinasto kućište prečnika 41 mm, poleđinu od prozirnog safirnog kristala, zeleni brojčanik i zlatne kazaljke, a opremljen je i sjajnim crnim kaišem od aligatorske kože.

Uvode inovacije

Petek Philippe je patentirao ručni sat Perpetual Calendar 1889. godine i od tada brend redovno uvodi inovacije. Ovaj model sa ručnim navijanjem Grand Complications 2022 koristi mehanizam hronografa Ch 29-535 PS Q i prikazuje dan-noć, datum, mjesec, prestupne godine i faze mjeseca. Takođe, ima tajmer od 30 minuta.

Fudbalska zvijezda je ranije nosila druge vrhunske satove, uključujući Petek Philippe Nautilus od bijelog zlata sa cijenom od 145.000 dolara i Rolex Yacht -Master od ružičastog zlata.


Glas Srpske