Ko je Beograđanka koja je misteriozono nestala u SAD :: Semberija INFO ::

 

Ko je Beograđanka koja je misteriozono nestala u SAD


Фото - Инстаграм
Srpski mediji danas su se raspisali o nestaloj Beograđanki Ani Volš (39), inače majci troje djece. Ovaj slučaj uzdrmao je i javnost u Americi.

Okolnosti pod kojima je nestala Ana nisu poznate, policija aktivno radi na rasvetljavanju slučaja, a o Ani njeni prijatelji i poslovni saradnici imaju samo reči hvale, prenosi nova.rs.

Anu Volš, za koju se navodi da je odrasla u Beogradu, posljednji je vidio rođak, kako 31. decembra kreće iz kuće na let za Vašington, gdje radi u firmi za nekretnine. Od tada se njen trag gubi. Ana u Americi radi duži niz godina, a vremenom je napredovala i do pozicije izvršnog direktora poznate kompanije za nekretnine. Njeni prijatelji istakli su za medije da je riječ o veoma uspješnoj poslovnoj ženi.

“Ana je izvanredna žena. Ona je moćan rukovodilac, ona je majka puna ljubavi, ona je jedan od najistaknutijih ljudi koje poznajemo, i veoma smo uplašeni. Mnogo nam nedostaje i samo se molimo da bude bezbjedna“, rekli su prijatelji i saradnici nestale žene. 

Sa druge strane, iz njene kompanije dodali su i da aktivno učestvuju u potrazi.

„Aktivno pomažemo lokalnim vlastima u potrazi za našom voljenom koleginicom Anom i molimo se za njen bezbjedan povratak“, saopštila je kompanija.

Ono što je i sama često potencirala na društvenim mrežama, jeste da je rodom iz Beograda. U jednoj objavi na Instagramu istakla je da se u Ameriku doselila 2005. godine.

Ana je udata za Brajana Volša, koji je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dvije lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. On trenutno čeka izricanje presude.

Upravo on je prijavio njen nestanak, tri dana kasnije. Iako je ovo bilo sumnjivo javnosti, nadležni iz policije u mjestu odakle je Ana istakli su da njen suprug sarađuje s policajcima. Naveli su i da je isključeno da on ima bilo kakve veze sa njenim nestankom. Ana sa suprugom Brajanom ima tri sina.

Kako je saopštila tamošnja policija, u toku je istraga.

“Pokušavamo da lociramo Anu i da je bezbjedno vratimo kući. Nemamo ništa što bi potvrdilo bilo šta sumnjivo ili kriminalno“, naveli su iz policije.

Iz policije je navedeno i da se Ana nikada nije ukrcala na let, a zasad nije poznato ni da li je uzela prevoz koji je ranije rezervisala. Tokom istrage, policija je otkrila da Ana nije ostavila nikakav digitalni otisak – isključivši svoj telefon 1. januara.Takođe, nema podataka o tome da je koristila svoje kreditne kartice poslije Nove godine.

Interesantno je i da se prije nekoliko dana desio požar u kući u kojoj je Ana svojevremeno živjela. Požar je izbio u petak, pet dana poslije nestanka, u kući u Ulici Jerusalem u Kohasetu, 22 milje jugoistočno od Bostona, a najmanje dva vatrogasna vozila su bila na licu mjesta.


Nezavisne novine