Autobusi puni migranata iskrcali se ispred kuće potpredsjednice SAD-a :: Semberija INFO ::

 

Autobusi puni migranata iskrcali se ispred kuće potpredsjednice SAD-a


Фото - Твитер
VAŠINGTON - Višestruki autobusi s migrantima iskrcani su ispred rezidencije potpredsjednice Kamale Harisa u Vašingtonu, u subotu - na Badnjicu - ostavljajući migrante na ulicama na temperaturama ispod nule, prema više izvještaja.

Tri autobusa puna migranata odvezena su u DC, izvijestio je "ABC 7", i stigli su ispred Mornaričkog opservatorijuma, koji je rezidencija potpredsjednice Kamale Haris. Migrante je kasnije odvela u crkvu Mreža uzajamne pomoći migrantske solidarnosti, lokalna grupa za pomoć.

Guverner Teksasa Greg Abot odgovoran je za subotnji incident, prema "ABC 7" i "Foks Njuz", obilježavajući posljednju epizodu u višemjesečnim naporima guvernera da pošalje migrante u gradove kojima upravljaju demokrate kao način da ohrabri Bajdenovu administracija da preduzme korake za kontrolu imigracije u SAD-u.

U septembru je Abot poslao dva autobusa puna migranata u Harisovu rezidenciju u DC-u, što je izazvalo kritike među demokratima.

Drugi republikanski guverneri, uključujući Rona DeSantisa iz Floride i Daga Dusija iz Arizone, posljednjih su mjeseci prevozili migrante u gradove kojima upravljaju demokrate širom zemlje, pipe "The Hill", prenijele su Nezavisne.


Glas Srpske