ZARAĐUJE I DO 200 EVRA DNEVNO TAKO ŠTO STOJI U REDOVIMA UMJESTO DRUGIH :: Semberija INFO ::

 

ZARAĐUJE I DO 200 EVRA DNEVNO TAKO ŠTO STOJI U REDOVIMA UMJESTO DRUGIH


Foto: Pixabay
Fredi Bekit iz Fulama u Engleskoj zarađuje novac za život tako što stoji u redu za bogate ljude koji to ne žele ili koji nemaju vremena. Fredi naplaćuje 20 funti na 1 sat za stajanje u redu za druge ljude, i kaže da mu je to potpuno prirodno.
 
U dobrom danu, 31-godišnjak može da zaradi i do 160 funti (190 evra) dnevno, ali mora imati strpljenje, ponekad je morao stajati u redu i po osam sati!
 
Fredi je rekao da su njegovi najbolji poslovi stajati u redu za karte kada su popularni događaji, kao što su nastupi, za kupce koji su bogati, prenosi Miror.
 
Njegovi klijenti variraju od mladih porodica pa do dobrostojećih penzionera gdje je on provodio ledene zimske noći u redovima umjesto njih.
 
Kako kaže i tvrdi Fredi, ljeto je njegova najprometnija sezona jer je na programu mnogo događaja gdje ljudi zbog popularnosti moraju da stoje u redu.
 
“Nažalost, mislim da ne mogu da naplatim više od 20 funti na sat jer to ne zahtijeva nikakvu vještinu ili čak neki naporan rad. Ali to mi daje veliku fleksibilnost da zaradim i prilagodim svoje vrijeme . Moji prijatelji i porodica smatraju da je to veoma zabavno.” kazao je Fredi.

(Glas Srpske)