ŠAROVIĆ: GOSPODINE DODIK, VI STE NAJVEĆI KRADLjIVAC IZBORNE VOLjE :: Semberija INFO ::

 

ŠAROVIĆ: GOSPODINE DODIK, VI STE NAJVEĆI KRADLjIVAC IZBORNE VOLjE


Ne plašite građane sa svojim strahovima jer Vaši strahovi nisu strahovi naroda. Ovaj memorandum služi da se kroz tehničku podršku pomogne rad Centralne izborne komisije BiH. Cilj je da se uhvate lopovi izborne volje naroda, a Vi ste najveći kradljivac izborne volje sve ove godine – istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović u obraćanju poslanicima Narodne skupštine RS.
 
„Ne obmanjujte javnost i ne plašite nas Amerikancima sa kojima ste vi godinama sarađivali. Svima su, pa valjda i vama, u interesu pošteni i fer izbori“ – poručio je Šarović Milorada Dodiku.
 
Šarović je naglasio da je Dodik u ranijim kampanjama zloupotrebljavao javne interese za svoje partijske interese i kao primjere naveo prijetnje radnicima u Gacku, studentima na Jahorini i penzionerima ako se na glasa za SNSD.
 
„Omogućiti tehničku podršku za otkrivanje prevara i krađa je u interesu pravde i svih građana. To je pravi vitalni nacionalni interes Republike Srpske. Prestanite obmanjivati narod“ – naglasio je Šarović.
 
On je kazao da organizacija zbog koje je Dodik pozvao na vitalni interes sarađivala je sa SNSD-om na svakim izborima sve ove godine.
 
„Gdje se sad sjetište vitalnog nacionalnog interesa? Kradete i u izbornom procesu ali i nakon izbornog procesa kupovinom papaka i tako vladate sve ove godine. Predlažem se da se oslobodite papaka i kupovine na političkoj pijaci i tek tada Republika Srpska može da ima svijetlu budućnost“ – zaključio je Šarović.