Šarović: Očekujemo reprizu 2012. godine i veliku pobjedu naroda :: Semberija INFO ::

 

Šarović: Očekujemo reprizu 2012. godine i veliku pobjedu naroda


U izbore ulazimo spremni, puni optimizma i očekujemo reprizu 2012. godine. U Bijeljini nećemo voditi kampanju protiv Miće Mićića nego utakmicu za pobjedu časti, dostojanstva i poštenja, a sve to oličeno u liku doktora Ljubiše Petrovića – istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.
 
„Čvrsto vjerujem u njegovu energiju, program i viziju nove Bijeljine, nasuprot „politici tala“, trgovine i interesnih političkih retaracija koje će prirodno svakako da se pretvore u Petrovićeve komparativne prednosti“ – naglasio je predsjednik SDS-a.
 
On je kazao da je Semberija snažno SDS-ovo uporište, bila i ostala sa Mićom ili bez njega.
 
„Pa da nije tako zar bi Mićo Mićić pravio stranku koja i imenom i logom podsjeća na SDS?! Ali da parafraziram jednu staru reklamu: „Nije dovoljno ličiti na SDS, da bi bio SDS“ – rekao je Šarović.
 
Predsjednik SDS-a je kazao da Srpska demokratska stranka već 30 godina vodi odgovornu politiku i izrazio uvjerenje da će se to nastaviti i u budućnosti.
 
„Sve u službi naroda, očuvanja i napretka Republike Srpske. Potrebu za „preokretom politike“ nemamo jer vodimo čvrstu, jasnu, zdravorazumsku politiku  ekonomskih promjena, patriotizma i kvalitetnih odgovora na tešku situaciju u koju je Republika Srpska dovedena. Ova vlast čini toliko grešaka da ustvari imamo puno materijala za „preokret“ ali „preokret vlasti““ – naglasio je Šarović.
 
On je izrazio uvjerenje da SDS-ova stranačka infrastruktura spremno dočekuje izbore i da se očekuje velika pobjeda naroda.
 
„Evo recimo, potpuno sam ubijeđen da će naš zajednički kandidat Draško Stanivukvić biti budući gradonačelnik  Banja Luke i da će ta značajna pobjeda predstavljati prelomni trenutak koji će označiti neminovnu eroziju politike SNSD-a. Sigurnu pobjedu očekujem u još nekoliko gradova, s tim da moram naglasiti da da je velika razlika između nas i suprotne strane to što mi ne kupujemo nego osvajamo te gradove putem izborne volje građana“ – kazao je Šarović.
 
SDS - Sektor za politiku i medije