BORIS JERINIĆ KANDIDAT SNSD ZA GRADONAČELNIKA DOBOJA :: Semberija INFO ::

 

BORIS JERINIĆ KANDIDAT SNSD ZA GRADONAČELNIKA DOBOJA


Boris Jerinić kandidat je SNSD-a za gradonačelnika Doboja, odlučeno je na današnjoj sjednici Gradskog odbora ove stranke.

Predsjednik dobojskog Odbora SNSD-a Obren Petrović rekao je novinarima da je podrška Jeriniću bila jednoglasna, kao i da će Sanja Vulić biti nosilac odborničke liste.

Petrović je najavio da će zvanično predstavljanje kandidata biti održano u prisustvu predsjednika i potpredsjednika SNSD-aa Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

Zahvalivši se na ukazanoj podršci, Jerinić je rekao da očekuje sigurnu pobjedu na lokalnim izborima.

On je najavio da će, uz podršku koalicionih partnera, nastaviti započete razvojne projekte i opravdati povjerenje građana.

Vulićeva je istakla da će SNSD nastaviti politiku razvoju Doboja zahvaljujući dobrim odnosima sa republičkim institucijama i srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je na odborničkoj listi SNSD-a zastupljen i veliki broj mladih.

Kandidaturu Jerinića juče su podržale "Nezavisna lista Doboj", te dobojski odbori Demokratskog fronta i Saveza za bolju budućnost BiH.

Jerinić je aktuelni gradonačelnik Doboja koji je na ovu funkciju izabran na prijevremenim lokalnim izborima u februaru prošle godine, raspisanim nakon što je Obren Petrović preuzeo funkciju poslanika u Predstavničkom domu parlamenta BiH. /kraj/alu/foto
 
(SRNA)