Servisna informacija Policijske uprave  Bijeljina  :: Semberija INFO ::

 

Servisna informacija Policijske uprave  Bijeljina 


            Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su  tri krivična djela, tri  saobraćajne  nezgode, dvije sa  sa manjom materijalnom štetom i jedna sa tjelesnim povredama, tri lica lišena su slobode i to dva u Bijeljini a jedno lice lišeno je slobode  u Šamcu.
 
              Policijski službenici Policijske stanice za Bezbjednost saobraćaja Bijeljina,  12.12.2018.godine u 23.28  časova lišili su slobode- zadržavanjem  lice inicijala N. T. (1972) iz Bijeljine, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola (1,80 g/kg) i učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Međaši, Grad Bijeljina, u kojoj su učestvovala dva putnička automobila i to „Golf“ kojim je upravljalo  lice lišeno slobode  i putnički automobil  marke „Golf“ kojim je upravljalo lice inicijala M.T. (1973) iz Bijeljine  koji je zadobio  tjelesne povrede.
 
             Policijski službenici policijske stanice Bijeljina  13.12.2018.godine u 13.22. časova lišili su slobode lice inicijala G.B. (1997) iz Bijeljine po raspisu potrage Osnovnog Suda u Bijeljini i raspisu  potrage Kantonalnog Tužilaštva Tuzlanskog Kantona.Lice u 14.20 časova predato policijskim službenicima Sudske policije Bijeljina.

Izvor: Policijska uprava Bijeljina