Saopštenje SDS-a: Dodiku ipak dobra zastava BiH :: Semberija INFO ::

 

Saopštenje SDS-a: Dodiku ipak dobra zastava BiH


Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pokazao je danas na kojem političkom principu se zasniva njegov „posao“ u Sarajevu: Ako ne može zastava Republike Srpske, dobra je i zastava BiH!
Srpska demokratska stranka podsjeća da je Dodik prethodnih mjeseci imao samo jednu temu, a to je bila upravo zastava Republike Srpske pod koju je stao u toku predizborne kampanje i bez koje, kako je istakao, neće raditi u Sarajevu.
Dodik je u više navrata kazao da Predsjedništvo neće raditi ukoliko pored zastave BiH ne bude stajala i zastava Republike Srpske. Nakon što je uvidio da njegov politički cirkus u Sarajevu „ne pije vode“, Dodik je pustio „b“ stranu svoje ploče na kojoj se nalazi aktuelni SNSD-ov hit: Ako ne može zastava Srpske, onda izbacite zastavu FBiH koja ne postoji, a mi ćemo raditi pod amblemom BiH.
Srpska demokratska stranka podsjeća Milorada Dodika da on ima apsolutno pravo da od sebe i svoje stranke pravi pokretnu cirkusku šatru, ali da to nikako ne može i ne smije da radi sa zastavom Republike Srpske.
 
 Sektor za politiku i medije