Crnadak: Stanivuković naš kandidat za gradonačelnika Banjaluke :: Semberija INFO ::

 

Crnadak: Stanivuković naš kandidat za gradonačelnika Banjaluke


BANjALUKA - Šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Igor Crnadak rekao je danas u Banjaluci da je ova partija potpuno spremna za predstojeće lokalne izbore i očekuje veliki rezultat, koji će, kako je rekao, krenuti iz Banjaluke.


Crnadak je naveo da je, osim što je formiran Glavni izborni štab, koji je danas održao sjednicu, prethodnih sedmica mnogo urađeno i kada je riječ o uspostavljanju kompletne izborne strukture.

"U Banjaluci očekujemo i veći broj odbornika u odnosu na prošle izbore, ali i da kruna velikog uspjeha bude pobjeda u Banjaluci i da gradonačelnik ovog grada bude kandidat PDP-a čije će ime biti uskoro poznato", rekao je Crnadak novinarima nakon sjednice Glavnog izbornog štaba.

On je napomenuo da je zvanična odluka banjalučkog Gradskog odbora PDP-a da to bude Draško Stanivuković, ali da je odlučeno da se urade i dodatna razmatranja.

"Razmatramo i neka druga rješenja, ali smo sigurni da će PDP imati gradonačelnika", rekao je Crnadak i dodao da je ubijeđen da će opozicija imati jednog kandidata za gradonačelnika u Banjaluci.

Kada je riječ o ostalim opštinama i gradovima, Crnadak je rekao da su u nekim lokalnim zajednicama stvari već jasne, dok su u nekim u toku dogovori sa koalicionim partnerima.

Crnadak je naveo da Klub poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Srpske ostaje jedinstven, te da će imati jedinstvena rješenja o svim pitanjima u partiji, pa tako i o pitanju šefa Kluba.

Crnadak je napomenuo da je PDP protiv odgađanja izbora, te izrazio nadu da će sredstva za izbore biti na vrijeme obezbijeđena kako bi 15. novembar bio konačan za njihovo održavanje.

Srna / Glas Srpske