Poziv na prezentaciju Programa za dodjelu bespovratnih sredstava start-ap, malim i srednjim preduzećima :: Semberija INFO ::

 

Poziv na prezentaciju Programa za dodjelu bespovratnih sredstava start-ap, malim i srednjim preduzećima


Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Agencija za razvoj MSP Grada Bijeljina 27. novembra 2018. godine u Bijeljini organizuju prezentaciju 3. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koji mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja. 
Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-ap iznosi 10.000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 evra, s tim da preduzeća moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50 odsto. Sredstva su obezbijeđena kroz program „Challenge to Change“ - C2C koji sprovode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.
Prezentacija će biti održana od 11,00 časova u Velikoj sali u glavnoj zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina na Trgu kralja Petra I Karađorđevića i tom prilikom će biti date osnovne smjernice o uslovima prijave i pojašnjeni koraci za onlajn-prijavu. 
Prisustvo na prezentaciji potrebno je potvrditi najkasnije do 26.11.2018. godine na adrese elektronske pošte [email protected] ili [email protected], za poslovne subjekte iz Bijeljine.
Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet-stranici: www.c2c.ba.