PRIKUPLjEN IZNOS OD 33 HILjADE KM :: Semberija INFO ::

 

PRIKUPLjEN IZNOS OD 33 HILjADE KM


U okviru akcije Udruženja poljoprivrednih proizvođača - mljekara RS sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku respiratora i druge opreme zbog pojave virusa korona prikupljeno je 33 hiljade KM.

Kako je portalu Semberija info potvrđeno u Udruženju  poljoprivrednih proizvođača - mljekara RS, u ovoj akciji učestvovalo je 350 poljoprivrednih proizvođača, najvećim dijelom proizvođači mlijeka.

Iz Udruženja poljoprivrednih proizvođača - mljekara RS, na čijem je čelu Vladimir Usorac, izrazili su zahvalnost svim učesnicima u ovoj akciji, a naročito Kompaniji SANO koja je donirala pet hiljada KM i preduzeću „Mlijekoprodukt“ koje je pomoglo oko organizacije prikupljanja sredstava.
 
Poziv za učešće u ovoj akciji bio je upućen  i drugim  poljoprivrednim proizvođačima koji nisu članovi ovog Udruženja. „Hvala još jednom svima. Ovim činom mljekari su pokazali da su jedinstveni i da su spremni   da se bore za dobrobit svih nas. Kupujmo domaće!, poručili su iz Udruženja poljoprivrednih proizvođača - mljekara RS.