PROGRAM PODRŠKE PREDUZETNICIMA U RS SA POTEŠKOĆAMA U POSLOVANjU :: Semberija INFO ::

 

PROGRAM PODRŠKE PREDUZETNICIMA U RS SA POTEŠKOĆAMA U POSLOVANjU


Razvojna agencija Republike Srpske u okviru projekta „Prihvatanje neuspjeha da bi se olakšalo pružanje ‘’druge šanse’’ preduzetnicima u Dunavskoj regiji" - DanubeChance2.0  realizuje Program podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju.

S obzirom na vanredne okolnosti izazvane pandemijom virusa korona, a poštujući sve propisane mjere od strane nadležnih koje uključuju zabrane okupljanja, Razvojna agencija RS će preostale obuke okviru Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju organizovati onlajn.

Svi zaniteresovani učesnici mogu da se prijave za učešće na onlajn obukama /prijave sa kontakt podacima/ na e-mail adresu [email protected]  najkasnije do 17. aprila 2020. Godine, nakon čega će učesnici dobiti detaljna uputstva o načinu realizacije obuka.

Cilj programa je pružanje podrške preduzetnicima u prevenciji krize, stvaranju  mogućnosti ponovnog pokretanja poslovne aktivnosti, informisanju o alternativnim izvorima finansiranja i promociji preduzetništva „druge šanse“.

Ovaj besplatan vid podrške namijenjen je početnicima u poslovanju, preduzetnicima sa poteškoćama, kao i onima koji žele da ponovo  pokrenu posao nakon neuspjeha.

Projekat DanubeChance2.0 sufinansira Evropska unija iz fondova ERDF, IPA i ENI u okviru Dunavskog transnacionalnog programa.