Radarski sistem '' Redflex traffic systems fty – Dual '' evidentirao 1547 prekoračenja brzine :: Semberija INFO ::

 

Radarski sistem '' Redflex traffic systems fty – Dual '' evidentirao 1547 prekoračenja brzine


Redflex traffic systems fty – Dual
U periodu od 02.  do 31. oktobra  2019. godine radarski sistem ''Redflex traffic systems fty – Dual'' evidentirao  1547  prekoračenja brzine  na putevima koji su  u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina.
 
S obzirom da vremenski uslovi omogućavaju razvijanje većih brzina, a neprilagođena, nepropisna i nebezbjedna brzina glavni  je uzrok saobraćajnih nezgoda sa posledicama po lice. Ovom prilikom apelujemo na sve vozače da poštuju ograničenje brzine kretanja.
 
Napomenuli bi, da su sankcije za prekoračenje brzine kretanja po Zakonu o izmjenama i dopunama ZOOBS-a znatno povećane, pa je tako za prekoračenje brzine kretanja preko 20km/h od dozvoljene brzine kretanja pored propisane novčane kazne i kaznenih poena, predviđena  i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.
 
U cilju  povoljnog stanja saobraćaja  Policijska uprava Bijeljina pored navedenog radarskog sistema uključiće i sve raspoložive uređaje sa ciljem evidentiranja i sankcionisanja prekršaja, a sve u svrhu smanjenja učešća udjela brzine u uzrocima saobraćajnih nezgoda.
           
Uspori, ne žuri! Čuvaj svoj život da bi sačuvao tuđi.
 
PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA Aleksandra  Marić