U Šamcu lišen slobode dvadesetosmogodišnjak iz Gradačca: Pronađena droga :: Semberija INFO ::

 

U Šamcu lišen slobode dvadesetosmogodišnjak iz Gradačca: Pronađena droga


Policijski službenici Policijske stanice Šamac, 28. avgusta, lišili su slobode lice inicijala E.P. iz Gradačca, zbog sumnje da je počinio krivično djelo „omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Policijski službenici su, preduzimajući aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, izvršili kontrolu i pretres lica E. P. iz Gradačca i tom prilikom su kod navedenog pronašli dvije pvc kesice sa sadržajem praškaste bijele materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid“, ukupne bruto mase 1,33 grama.

U toku kriminalističke obrade utvrđeno je da je E.P. iz Gradačca, u ranijem periodu omogućavao i stavljao na raspolaganje opojne droge  i drugim licima sa područja Šamca i tom  prilikom je kod lica inicijala M.V. iz Šamca, pronađeno i oduzeto još  0,36 grama opojne droge „spid“.

O svemu  je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi  podnošenje  izvještaja za krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ protiv lica inicijala E.P. iz Gradačca, potvrđeno je iz policije.