Na trećem međunarodnom Sajmu turizma u Banjaluci nagrađeni najbolji :: Semberija INFO ::

 

Na trećem međunarodnom Sajmu turizma u Banjaluci nagrađeni najbolji


BANjALUKA - Treći međunarodni sajam turizma y Banjaluci, na kojem je učestvovalo više do 110 izlagača i 450 učesnika, te njihove štandove posjetilo je više hiljada ljudi, ispunio je sva očekivanja a juče su nagrađeni najbolji izlagači u različitim kategorijama u turizmu.

Potvrdila je to za “Glas Srpske“ Branka Branković iz organizacionog odbora sajma, te da su prezadovoljni kako su protekla prva dva sajamska grada.

Priznanje za doprinos očuvanju i zaštite prirode – Nacionalni park „Una“, Priznanje za doprinos razvoju banjskog turizma – Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“, Priznanje za doprinos razvoju manifestacionog turizma – Turistička organizacije Herceg Novi; Priznanje za kvalitet poslovanja u hotelijerstvu – Sava Hotels & Resorts – hotelska grupacija; Priznanje za turističku agenciju godine – „KonTiki Travel“ d.o.o. Banja Luka; Priznanje za doprinos razvoju turističkog proizvoda – Turistička organizacija regije Zapadna Srbija; Posebno priznanje za lidera na tržištu nekretnina – New Life Turkey; Priznanje za doprinos u organizaciji sajma – GRAD PARTNER – Opština Nikšić; Priznanje za najbolju investiciju u oblasti turizma – Olimpijski centar „Jahorina“ Pale.


Glas Srpske