DOČEK NOVE GODINE U KAFANI „SLOŽNA BRAĆA“ :: Semberija INFO ::

 

DOČEK NOVE GODINE U KAFANI „SLOŽNA BRAĆA“


TV PREMIJERA ZA REPUBLIKU SRPSKU 
NA RADIO-TELEVIZIJI REPUBLIKE SRPSKE
31.12. OD 22 ČASA

Novogodišnji mega specijal dobro poznate glumačke ekipe humorističke serije „Složna braća“ u produkciji kompanije Telekom Srbija i izvršne produkcije ETM Produkcije, biće premijerno emitovan za doček Nove godine na Radio – televiziji Republike Srpske od 22 časa.



Novogodišnji specijal osim standardne ekipe čuvene serije koju čine Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković, Ljubiša Savanović, Milan Kovačević, Amar Ćorović, Maja Čampar, Nenad Okanović i drugi, okupio je i omiljene likove publike iz drugih serija kao što su „Klan“, „Ubice mog oca“, „Zlatni dečko“ i „Crna svadba“. Publika će imati priliku da uživa u ulogama gostujućih likova koje igraju Slavko Štimac, Nina Janković, Ivana Dudić, Denis Murić, Nedim Nezirović, Marko Vasiljević, Vladimir Kovačević, Ivan Zablaćanski, Sava Stojanović kao i dobro poznati trojac Državnog posla koji čine Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković. Ova čuvena imena srpskog glumišta obećavaju veče puno zabave i dobrog humora. Scenario i režiju specijala potpisuje režiser Filip Čolović.

Atmosferu će svojom muzikom upotpuniti Orkestar Aleksandra Sofronijevića i poznati domaći izvođači poput Ace Pejovića, Ane Bekute, Nikole Rokvića, Radiše Uroševića, Baneta Mojićevića, Nade Topčagić, Frajli i ostalih. Različiti žanrovi će omogućiti svakome da uživa bar u nekoj od pjesama koje je produkcija pažljivo odabrala.

Za sve one koji se odluče da novogodišnju noć provedu u svojim domovima, sa porodicom, prijateljima i svim dragim osobama, Doček Nove godine u kafani „Složna braća“ i Radio- televizija Republike Srpske obezbijedili su kvalitetan humoristički i kulturno-umjetnički program sa brojnim likovima iz TV serija koji su se postarali da u Novu godinu uđete sa osmijehom na licu.