Privredna komora Republike Srpske - Područna privredna komora Bijeljina: Kupujmo naše, jer je bolje! :: Semberija INFO ::

 

Privredna komora Republike Srpske - Područna privredna komora Bijeljina: Kupujmo naše, jer je bolje!


Privredna komora Republike Srpske - Područna privredna komora Bijeljina organizuje promociju projekta ,,Naše je bolje – proizvedeno u Srpskoj''.

 - S obzirom na povećanu fluktuaciju kupaca u predstojećim prazničnim danima, Područna privredna komora Bijeljina pokreće kampanju u trgovačkim lancima označavanja i isticanje proizvoda koji imaju domaće porijeklo sa ciljem razvijanja svijesti kod stanovništva o kvalitetu i važnosti kupovine domaćih proizvoda, poboljšanju kvaliteta proizvoda i unapređenje poslovanja domaćih preduzeća, kao i podizanja nivoa njihove konkurentnosti u odnosu na strane proizvođače.



Cilj projekta je dodatni podsticaj domaćoj privredi za povećanje proizvodnje, novo zapošljavanje uz jačanje svijesti potrošača da kupovinom domaćih proizvoda pomažu razvoj domaće proizvodnje i otvaranje novih radnih mjesta.
Početak kampanje promocije domaćih proizvoda je 23. Decembra, od 12 časova, u Tržnom centru ,,Spektar''  u Patkovači'', najavljuju iz Područne privredne komore Bijeljina.