MILIČEVIĆ: NEĆU IĆI UTABANANOM STAZOM. PONUDIĆEMO NEKA NOVA LICA :: Semberija INFO ::

 

MILIČEVIĆ: NEĆU IĆI UTABANANOM STAZOM. PONUDIĆEMO NEKA NOVA LICA


Nisam došao na čelo SDS-a da idem utabanom stazom jer ona vodi naniže jer smo to već vidjeli. Ako opet budemo ponudili iste ličnosti, iste ljude kao u proteklih 20 godina nemamo šta više da tražimo, istakao je Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.
 
„Tim koji sam predstavio kao vršioce dužnosti Predsjedništva SDS govori da su to neka nova, mlađa lica koja imaju iskustva u politici a uspješni su u svojim sredinama i daju novu energiju stranci“, naglasio je Miličević istakavši da novo predsjedništvo čine mladi poslanici i uspješni načelnici i gradonačenici Srpske demokratske stranke.
 
„Volim da saslušam svakog čovjeka. Naše sjednice Predsjedništva i Glavnog odbora traju satima. Smatram da sve ljude treba saslušati da bi rekli šta im je na duši. Tako možete dobiti mnogo podataka šta nije dobro. U SDS danas ne postoje raskoli. Jasno je da nije dobro ali mislim da u strukturama stranke nema velikih razmimoilaženja“, kazao je v.d. predsjednika SDS.
 
On kaže da se požurilo sa imenovanjem v.d. Predsjedništva SDS kako bi se kompletiralo rukovodstvo stranke te da će se uskoro neke od uspješnih žena iz SDS-a naći u timu.
 
„U naredne tri do četiri nedjelje ću dati prijedlog za proširenjem Predsjedništva za još pet osoba od kojih će jedan dio biti žene. Kad završimo unutarstranačke izbore nastojaću da u izmjenama statuta stoji nešto što nije stajalo do sad  a to je da predsjednica Aktiva žena bude član Predsjedništva SDS po automatizmu“, zaključio je Miličević.