Babalj čestitao saborcima Mitrovdan: Unaprijediti položaj boračke populacije :: Semberija INFO ::

 

Babalj čestitao saborcima Mitrovdan: Unaprijediti položaj boračke populacije


Mojim saborcima, hrabrim vojnicima Vojske Republike Srpske, rukovodstvu BORS-a, porodicama poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima neka je srećna krsna slava Boračke organizacije Republike Srpske Sveti velikomučenik Dimitrije – Mitrovdan – istakao je Darko Babalj, predsjednik Gradskog odbora SDS Istočno Sarajevo.
 
„Boračka organizacija Republike Srpske jedna je od stubova Republike Srpske i baštionik naše slavne prošlosti iz zadnjeg odbrambeno-otadžbinskog rata. Upravo BORS svojim aktivnostima treba kontinuirano da radi na poboljšanju položaja boračke populacije ali i na vraćanju dostojanstva srpskom borcu jer je upravo on taj zbog koga smo očuvali Republiku Srpsku“ – poručio je Babalj.
 
On je kazao da će BORS uvijek imati punu podršku Srpske demokratske stranke i da samo zajedno možemo unaprijediti život onima koji su za Republiku Srpsku dali sve.
 
„Moji saborci i njihovi potomci zaslužuju dostojanstven život u miru. Dužnost svih nas koji danas upravljamo važnim procesima je da našim borcima i porodicama poginulih obezbijedimo pravo da rade, pravo na kvalitetnu zdravstvenu zaštitu i da se status borca cijeni i poštuje u društvu Republike Srpske“ – zaključio je Babalj.    
 
                                                                      
SDS - Sektor za 
politiku i medije