Velika podrška RSS u Bratuncu, uskoro svečano otvaranje kancelarija :: Semberija INFO ::

 

Velika podrška RSS u Bratuncu, uskoro svečano otvaranje kancelarija


Opštinskom odboru Republičke stranke Srpske /RSS/ u Bratuncu za samo dva mjeseca postojanja priključilo se nekoliko stotina stanovnika ove regije, a predsjednik Odbora Miljan Mičić najavio je da će uskoro biti upriličeno i zvanično otvaranje kancelarija.
 
- Veoma smo zadovoljni ne samo brojem članova koji nam se svakodnevno pridružuju, nego i kvalitetom kadra koji smo uspjeli da okupimo. Pred RSS je budućnost i važno je da imamo ljude koji su sposobni da preuzmu odgovorne društvene funkcije. Narod je prepoznao našu ozbiljnost na političkoj sceni, a na nama je da ostanemo dosljedni – rekao je Mičić.


 
On je naveo da se kancelarije RSS nalaze u Ulici Svetog Save 222 u Bratuncu, a da bi svečano otvaranje trebalo da bude organizovano narednog mjeseca.
 
- Ovih dana pripremamo angažman za osobu koja će biti stalno zaposlena u prostorijama stranke tokom radne sedmice, kako bismo pravovremeno odgovorili na sva pitanja i zahtjeve građana. Kada je riječ o unutarstranačkoj strukturi, formiran je Izvršni odbor Opštinskog odbora RSS Bratunac koji će u narednom periodu donositi sve važne odluke koje nas očekuju – istakao je predsjednik OO RSS Bratunac Miljan Mičić.
 
Svi koji žele da se pridruže Republičkoj stranci Srpske u Bratuncu, osim on-lajn učlanjenja putem veb-sajta www.rssrpske.ba, mogu to da učine i pozivom na brojeve telefona 066/164-199 i 065/381-023.
 
RSS