PODRŠKA SPORTU I MLADIMA: Meridian studentima donirao sportsku opremu :: Semberija INFO ::

 

PODRŠKA SPORTU I MLADIMA: Meridian studentima donirao sportsku opremu



Kompanija Meridian donirala je sportsku opremu studentima Pravnog fakulteta, koji su učestvovali na ovogodišnjim Studentskim igrama, održanim u Banjaluci. Budući pravnici su se takmičili u malom fudbalu i košarci, te ostvarili zapažene rezultate.



Podsjetimo, Studentski savez Pravnog fakulteta Banja Luka i kompanija Meridian nedavno su potpisali sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji. Saradnja podrazumijeva realizaciju brojnih projekata iz više oblasti, prije svega kulture i sporta.

- Velika je čast za partnera imati Meridian, jednu od rijetkih društveno-odgovornih kompanija, koja shvata kome se, gdje i kada treba pružiti podrška. Zaista nam znači što vjeruju u naše ambicije i što zajedno dijelimo viziju koja vodi ka uspjehu- naveo je Dejan Sredić, predstavnik SS PF.



Meridian je podržao i izdavanje ovogodišnjeg broja časopisa “Iustitia”, najstarijeg studentskog časopisa na ovim prostorima.
Studentske igre, kao i manifestacija “Dani studenata” trajali su do 20. aprila, a svakog dana, na sportskim terenima SC “Nikola Tesla”, studenti su se takmičili u malom fudbalu, odbojci, košarci i rukometu.