SRPSKA ŠIRI TURISTIČKE AKTIVNOSTI NA ZEMLjE REGIONA :: Semberija INFO ::

 

SRPSKA ŠIRI TURISTIČKE AKTIVNOSTI NA ZEMLjE REGIONA


Foto
Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić je na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu posjetila izlagače iz Republike Srpske i tom prilikom poručila da Srpska želi da proširi turističke aktivnosti na države regiona.

Ona je navela da je prostor Srbije i regiona izuzetno primamljiv za turističku privredu Republike Srpske, koja ima šta da ponudi, što potvrđuje i njena promocija na najvećoj turističkoj manifestaciji u regionu.

“Ponosni smo što je Turistička organizacija Republike Srpske prisutna na ovoj manifestaciji, gdje ima svoj štand. Tu su i štandovi naših drugih turističkih organizacija i agencija. Želimo da predstavimo sve što Srpska ima da ponudi, a ovaj sajam je idealna prilika i pravo mjesto na kome to treba da pokažemo”, rekla je Gašićeva.

Ona je dodala da se nada da će Turistička organizacija Republike Srpske uspostaviti kontakte i saradnju sa drugim turističkim organizacijama i agencijama iz regiona.

“U krajnjoj liniji, time će ostvariti svrhu svog dolaska ovdje, a to je privlačenje turista iz regiona. Isto tako, želimo i da građanima Republike Srpske približimo destinacije u regionu“, poručila je Gašićeva.