POMOZITE NAJMLAĐIM KARDIOLOŠKIM PACIJENTIMA NA UKC BANjA LUKA :: Semberija INFO ::

 

POMOZITE NAJMLAĐIM KARDIOLOŠKIM PACIJENTIMA NA UKC BANjA LUKA


Foto
Kako bi poboljšala uslove za liječenje mališana, pacijenata Klinike za dječije bolesti i odjeljenja kardiologije na UKC Banja Luka, prirodna mineralna voda Mg Mivela, u saradnji s trgovačkim lancem Tropic i mojMarket, pokrenula je humanitarnu akciju „Za srca naših najdražih“.
 
Doprinos ovoj akciji mogu dati svi građani koji u pomenutim marketima kupe bilo koje pakovanje Mg Mivela vode, a dio novčanih sredstava od prodaje izdvojit će se za donaciju UKC Banja Luka kako bi adekvatnije odgovorili na sve izazove koje sa sobom nosi liječenje kardioloških oboljenja kod djece.
 
Humanitarna akcija „Za srca naših najdražih“ se sprovodi u svim poslovnim jedinicima trgovačkog lanca Tropic i mojMarket i traje do 21. aprila 2022. godine. Ovo je još jedna društveno odgovorna aktivnost Mg Mivele, koja kroz humanitarne i opšte korisne projekte namijenjene osjetljivim kategorijama društva, s posebnim akcentom na prevenciju i liječenje kardiovaskularnih oboljenja, daje doprinos zajednici. 
 
„Srećni smo što pokrećemo još jednu humanu priču i pozivamo građane da se uključe u ovu akciju  kako bismo prikupili što više sredstava u donacijski fond, a sve za dobrobit djece i u svrhu unapređenja sistema zdravstvene zaštite najmlađih kardioloških pacijenata. Zahvaljujemo se našem partneru, kompaniji Tropic, koja je prepoznala značaj ove akcije i pružila joj svoju podršku“, kazala je Dragana Puzović, direktorka kompanije Mg Mivela.
 
Zadovoljstvo zbog učešća u ovom projektu izrazila je i Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic i mojMarket: „Izrazita važnost ove akcije ogleda se u ciljnoj grupi ka kojoj će donacija biti usmjerena, a to su najmlađi pacijenti na UKC Banja Luka. Naša kompanija je i sama realizovala projekte koji su bili orijentisani ka najmlađoj populaciji te nas, stoga, raduje činjenica da i drugi veliki brendovi prepoznaju potrebu za projektima ove vrste.“