"WWIN" I OVE GODINE RADNICIMA ISPLAĆUJE 13. PLATU :: Semberija INFO ::

 

"WWIN" I OVE GODINE RADNICIMA ISPLAĆUJE 13. PLATU


- Kompanija "Wwin" i ove godine će svim svojim zaposlenima obezbijediti i 13. platu, koja će biti stimulacija za njihov doprinos u ostvarenju pozitivnih rezultata ove kompanije.

.Srđan Dubočanin, zamjenik direktora kompanije "Wwin", istakao je da je isplata 13. plate svim zaposlenima postala već tradicija u ovoj firmi, te da su vlasnici opredijeljeni na to da su radnici najbitniji u ovoj kompaniji.

"Ovo je sedma ili osma godina kako isplaćujemo 13. platu našim zaposlenima. Na kraju godine radnicima umjesto jedne, isplaćujemo duplu platu koja se može i shvatiti kao neki poklon za novogodišnje praznike. Ovo je stimulacija preduzeća za naše zaposlene", rekao je Dubočanin.

Prema njegovim riječima, ovo je motivacija za sve zaposlene da ostanu da rade u ovoj firmi.

"Mi u Republici Srpskoj imamo više od 300 zaposlenih koji svakodnevno doprinose našoj kompaniji. Uz svaku platu dajemo i bonuse, a možemo se pohvaliti da su u našoj branši kod nas najveće plate. Naša kompanija u Bosni i Hercegovini posluje već skoro 20 godina", kazao je Dubočanin.

On je istakao da "Wwin" svim zaposlenima svake godine uplaćuje ljetovanje.

"Većina naših zaposlenih su ženskog pola, pa organizujemo i proslave 8. marta, Dana žena. Takođe, svake godine organizujemo i proslavu Nove godine, gdje bude prisutno oko 250, 300 naših radnika", kaže Dubočanin.

Ova kompanija je i društveno odgovorna, te je tokom pandemije virusa korona za zdravstvene ustanove širom Bosne i Hercegovine izdvojila oko 160.000 KM pomoći.

"Ovu pomoć su dobili Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, Sveučilišna klinička bolnica u Mostaru, te Opšta bolnica u Bugojnu", rekao je Dubočanin.

Izvor: Nezavisne novine