SNSD: Potpredsjednik PDP-a Slaviša Marković je posljednji koji bi trebao da komentariše postupke Vlade Republike Srpske :: Semberija INFO ::

 

SNSD: Potpredsjednik PDP-a Slaviša Marković je posljednji koji bi trebao da komentariše postupke Vlade Republike Srpske


Izgleda da su svi važniji funcioneri PDP-a danas zauzeti proslavom praznika sa svojim federalnim istomišljenicima, pa je kritika odluke Vlade Republike Srpske o neradnom danu spala na drugorazredne kadrove.

Potpredsjednik PDP-a Slaviša Marković je posljednji koji bi trebao da komentariše postupke Vlade Republike Srpske, jer pripada partiji koja ništa dobro nije uradila za našu Republiku. Iza njih su ostali samo problemi, prenijete nadležnosti sa Republike Srpske na nivo BiH, suprotno slovu Dejtonskog sporazuma. Ta stranka je bila spremna, i još uvijek je, da učini sve samo da ostane, ili da se domogne vlasti. Kao da zaboravljaju, ili misle da je narod zaboravio, da su oni prodavali banku za jedan evro, razvlastili Republiku Srpsku mnogih nadležnosti, bili spremni da se odreknu i Policije Republike Srpske, jer za njih održavanje na vlasti nema cijenu.

Dok su bili vlast na republičkom nivou, za Bijeljinu nisu učinili ništa. Vlada koju predvodi SNSD je učinila mnogo za Semberiju i Grad Bijeljinu, a mogla je još više da ove godine, zbog nerada gradonačelnika koga PDP podržava u politici „što gore - to bolje“, neki projekti nisu usporeni pa i dovedeni u pitanje.

Što se tiče njihovog rada, bolje reći nerada, na lokalnom nivou gdje su bili dio gradske vlasti, najbolje pokazuje to kakve su nestručne kadrove, sa kupljenim diplomama, imenovali na određene funkcije. Rezultat njihovog upravljanja lokalnim firmama je kolaps Banje Dvorovi, Komunalca, Gradskog groblja, koje su bezočno pljačkali. Naravno, to im nije smetalo jer su bili vlast na lokalnom nivou.
 
Gospodin Marković, potpredsjednik PDP-a, kako je potpisan u današnjem saopštenju, je poslednji koji ima pravo na kritiku drugih, jer je rezultat njegove politike katastrofalan, osim u njegovu ličnu korist.
Morate se prvo pogledati u ogledalo gospodine Markoviću, pa tek onda govoriti o drugima.

Vlast se osvaja na izborima, a šta o Markoviću i PDP-u misle birači, vidjeli smo na prošlim izborima, na kojima su osvojili tek tri odbornička mandata u Bijeljini, iako su proteklih godina konstantno bili dio lokalne vlasti. Na sljedećim, vjerovatno, nećete ni toliko, jer ne radite ništa !
                                                                       
 
GrO SNSD-a Bijeljina