ČUBRILOVIĆ: SARADNjA SA SNSD-OM ISKRENA I OTVORENA :: Semberija INFO ::

 

ČUBRILOVIĆ: SARADNjA SA SNSD-OM ISKRENA I OTVORENA


BANjA LUKA, 08. oktobra – Predsjednik Demokratskog saveza (DEMOS) Nedeljko Čubrilović istakao je da ova stranka nikad nije kalkulisala i tamo gdje je jak DEMOS, jaka je i koalicija i dodao da između SNSD-a i DEMOS-a postoji iskrena i otvorena saradnja.

Na večerašnjem radnom sastanku Predsjedništva Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka, kojem je prisustvovao i lider SNSD-a Milorad Dodik, Čubrilović je rekao da je banjalučka organizacija DEMOS-a ozbiljna i odlučna da napravi dobre rezultate na opštim izborima 2022. godine.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je da je ova koalicija državotvorna i okrenuta ka rješavanju problema građana Republike Srpske s ciljem stvaranja što boljih uslova za život.

Dodik je naglasio da je jačanjem ove koalicije jačala i Banjaluka kao privredni i administrativni centar Republike.

“Između SNSD-a i DEMOS-a postoji izuzetna saradnja i ona će takva biti i u budućnosti”, poručio je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka Slobodan Stanarević rekao je da partija počinje organizacione pripreme za opšte izbore koji će biti održani naredne godine.

On je izrazio očekivanje da će saradnja na nivou Banjaluke između dva koaliciona partnera, DEMOS-a i SNSD-a, biti na još boljem nivou u interesu samog grada i njegovih stanovnika.

(demos-rs.com)