OSNOVNI POSTULAT - STABILNA I JAKA SRPSKA (FOTO) :: Semberija INFO ::

 

OSNOVNI POSTULAT - STABILNA I JAKA SRPSKA (FOTO)


Pod sloganom "Živjeće Srpska", u spomen-području Mrakovica na Kozari održava se veliki skup SNSD-a, kojem prisustvuje najviše rukovodstvo stranke, predvođeno liderom Miloradom Dodikom.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je da su osnovni postulati stranke mir i stabilna i jaka Republika Srpska.

- SNSD je zadovoljan svim onim što je ostvario. Naša struktura funkcioniše bez ikakvih unutrašnjih podjela. Nismo napravili ni jednu stratešku grešku posljednjih godina - rekao je Dodik.

Istakao je da skupu prisustvuje skoro 15.000 članova ove stranke.

Dodik je rekao da je zahvalan što su oni došli, imajući u vidu da je vrijeme godišnjih odmora.



Naglasio je da SNSD neće voditi političke ratove, ali će donijeti političke pobjede, kao što je to bilo i u deset prethodnih izbornih ciklusa.

- SNSD nastavlja svoju politiku, neometani omalovažavanjem od strane drugih, iako ne poričemo da na mikro nivou ima problema - izjavio je Dodik.

On je najavio da će proljeće biti održan sljedeći ovakav skup.

Dodik i članovi rukovodstva stranke položili su vijenac na spomen-ploču sa imenima poginulih boraca Narodno-oslobodilačke vojske Jugoslavije i žrtava fašizma na Mrakovici.



Prethodno je održan sastanak rukovodstva SNSD-a sa čelnim ljudima gradskih i opštinskih odbora stranke.

Osim Dodika, sastanku su prisustvovali potpredsjednici stranke Željka Cvijanović, Radovan Višković, Nikola Špirić i Nebojša Radmanović, kao i drugi članovi rukovodstva SNSD-a.
 
(RTRS)