STANIŠIĆ: POZIVAM VIŠKOVIĆA I ČLANOVE ŠTABA DA POSJETE DANAS BAŠTE KAFIĆA :: Semberija INFO ::

 

STANIŠIĆ: POZIVAM VIŠKOVIĆA I ČLANOVE ŠTABA DA POSJETE DANAS BAŠTE KAFIĆA


Predstavnik Udruženja “HoreCa” Miloš Stanišić pozvao je premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i članove Štaba za vanredne situacije Republike Srpske da posjete bašte kafića i popiju kafu obzirom da je danas niska temperatura praćena padavinama.

Komentarišući odluku da se dozvoli rad ugostiteljskih bašti Stanišić je upitao kako će raditi bašte u vremenskim uslovima kao što su danas, a takvi će biti i narednih sedam dana prema najavama meteorologa.

Stanišić je konstatovao da je Štab za vanredne situacije Republike Srpske svjesno otvorio bašte kafića kako bi utišali nezadovoljne ugostitelje kada su najavili proteste koji su održani tokom jučerašnjeg dana.

“Neka izađu u bašte ugostiteljskih objekata, i pokažu da je njihova odluka kojom se odobrava rad ugostiteljskih bašti ispravna i realna, obzirom da su u cijeloj Republici Srpskoj danas niske temperature, a prema prognozi meteorologa  takvo vrijeme će se zadržati i narednih sedam dana”, poručio je Stanišić.

On je najavio da će "HoreCa" sutra poslati  zahtjeve ugostitelja sa rokovima koji treba da budu realizovani narednih dana kako bi se previzišla teška situacija u ovoj uslužnoj privrednoj djelatnosti.

​Semberija info