NDP saopštenje - Preminuo narodni poslanik Aleksandar Fulurija :: Semberija INFO ::

 

NDP saopštenje - Preminuo narodni poslanik Aleksandar Fulurija


Preminuo narodni poslanik Aleksandar Fulurija
 
Sa bolom i tugom obavještavamo javnost da je poslanik Narodnog demokratskog pokreta u Narodnoj skupštini Republike Srpske dr Aleksandar Fulurija preminuo rano jutros u 59. godini života, od posljedica bolesti izazvanih virusom korona.

Aleksandar Fulurija bio je član Predsjedništva Narodnog demokratskog pokreta i član stranke od njenog osnivanja. Za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske izabran je na Opštim izborima 2018. godine.
Bio je porodičan čovjek, predano posvećen svojoj porodici i u bolu i tuzi ostaju njegovi roditelji, supruga, kćerka, dva sina, unuče, kao i brojni prijatelji i kolege.

Aleksandar Fulurija preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjoj Luci, gdje je bio hospitalizovan posljednje dvije sedmice, a gdje je prebačen nakon hospitalizacije u bolnici u Foči.

Nažalost, i pored svih napora i angažmana ljekara i medicinskog osoblja bolnice u Foči i Odjeljenja intenzivne njege Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka i gotovo mjesec dana borbe za njegovo ozdravljenje, naš dragi Aleksandar Fulurija nije uspio da se izbori sa ovom bolešću.

NDP