UDRUŽENjE NESTALIH BORACA I CIVILA SEMBERIJE I MAJEVICE: Ne odustajemo od traženja naših najmilijih :: Semberija INFO ::

 

UDRUŽENjE NESTALIH BORACA I CIVILA SEMBERIJE I MAJEVICE: Ne odustajemo od traženja naših najmilijih


Udruženje nestalih boraca i civila Semberije i Majevice, u skladu sa epidemiološkim mjerama, održalo je godišnju sjednicu sa članovima Udruženja. Sjednica je održana onlajn, a predsjednica Udruženja Smilja Mitrović, istakla je da na isti način komuniciraju i sa nadležnim za traženje nestalih.

-Iza nas je još jedna teška godina, godina u kojoj, kao i prethodnih, više od dvije decenije, tražimo naše najmilije. Uprkos pandemiji, ove godine smo uspjeli  izraditi bilten za Udruženje, u manastiru Tavna smo obavili parastos za nestale, obilježili smo Međunarodni dan nestalih, a podijelili smo i skromne pakete pomoći našim članovima“, rekla je Mitrovićeva. Ona je naglasila da je u ovoj godini sa područja Majevice pronađena jedna osoba za kojom su tragali, te da su pronađene još četiri nestale osobe srpske nacionalnosti.

-Zaključak naših članova je da, uprkos pandemiji, nećemo odustati od traženja naših najmilijih i da ćemo održavati komunikaciju onlajn, dok se ne steknu uslovi da se okupimo“, rekla je Mitrovićeva.

Semberija info