SEVERINA U PRATNjI SADAŠNjEG MUŽA PREDALA SINA BIVŠEM :: Semberija INFO ::

 

SEVERINA U PRATNjI SADAŠNjEG MUŽA PREDALA SINA BIVŠEM


Foto: Zoran Ilić, Goran Srdanov/RAS Srbija
Severina Kojić je danas izgubila bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je godinama vodila sa nekadašnjim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem.

Severina je večeras oko 20 časova u pratnji supruga Igora Kojića dovezla 7,5 godišnjeg sina i predala ga Milanu Popoviću kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom, prenosi 24sata.hr.

Sudija Tea Golub donela je danas privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete u budućnosti živi sa ocem, a ova mjera stupa na snagu odmah.

Severina će sina moći da viđa dva puta nedjeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedjelje uveče. U pravnoj bici oko starateljstva za sina, Severina je izgubila spor s Milanom.

Kako se saznaje, Severina će po odluci suda Milanu Popoviću morati da plaća alimentaciju. Ovu informaciju povtvrdio nam je Milanov advokat Hrvoje Jukić.

– Da, po presudi treba plaćati izdržavanje. Sin bi od danas trebalo da bude sa ocem po privremenoj meri – kaže advokat Hrvoje Jukić.

U pitanju je cifra od 161 evro.

Milan Popović je u intervjuu za Story otkrio sve o odnosu sa Severinom Kojić za koji kaže da danas, posle svega, zapravo ne postoji.

– Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih posljednjih mjeseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam vjerovao da neko toliko dugo može da glumi i prikazuje se u potpuno drugom profilu ličnosti. U prvim momentima, to mi je izgledalo kao prolazna faza kod žena, ali kako to njeno stanje nije prolazilo mjesecima, shvatio sam da je od Severine koju sam upoznao ostalo samo ime, a sve ostalo se promijenilo – otkrio je Milan Popović.

(srpskainfo.com)