Vučić: Oni snajper u mene, a ja ću vrh olovke na mapu za novu fabriku :: Semberija INFO ::

 

Vučić: Oni snajper u mene, a ja ću vrh olovke na mapu za novu fabriku


KRAGUJEVAC - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom naslovne strane NIN-a, koju je izdavač promijenio poslije negativnih reagovanja javnosti, da to nije prvi put da se nešto slično dešava, već da je riječ o prepisivanju tabloida koji izdaje Milovan Brkić.

"Osećam se veoma dobro. Ovo nije prvi put, ovo je samo prepisano iz Tabloida, Milovana Brkića, kao i svi tekstovi, kao i kompletno delovanje političkih protivnika", rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu.

Kako je rekao, on je na meti snajpera, jer neće da plaća reket mafijašima.

"To je samo prepisivanje svih tekstova o namenskoj industriji i svemu što ste mogli u tom mafijaškom glasilu da vidite. To što je nekada bila talog politika i politika mulja neki bi danas da iznesu kao zvoju zvaničnu politiku", rekao je Vučić.

Dodao je će se sam uvijek boriti i braniti pravo svakog da objavljuje šta želi, ali samo, kako kaže, protiv njega, a ne protiv drugih ljudi.

"Nemam problem sa tim. A, ja ću vrh olovke da uperim u neki deo Srbije, gde ćemo novu neku fabriku i puteve da gradimo", rekao je Vučić.

Tanjug/Nezavisne novine