Vučić: U sredu mnogo važnih vesti za građane Srbije :: Semberija INFO ::

 

Vučić: U sredu mnogo važnih vesti za građane Srbije


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u sredu za građane Srbije biti mnogo važnih političkih i ekonomskih vesti zbog kojih će biti veoma zadovoljni i pozvao Srbiju da se ujedini, a onima koje je pozivao na razgovore poručio da čeka da se odazovu.

„Prošlo je deset dana od kada sam pozvao one koji protestuju na ulicama i koji su iznosili određene zahteve da dođu da razgovaramo. Nisu se javili, nisu zaintereovani da razgovaramo”, rekao je Vučić u video snimku koji je objavljen na instagram nalogu budućnstrbijeav.

On je dodao da mu je žao zbog toga i da misli da je to velika greška, kao i da se u demokratskim društvima stvari rešavaju razgovorom.

„Ne rešavaju se stvari tako što ćete mene, Anu, Sinišu, bilo koga, svakoga dana nazivati nenormalnim, ludacima, ubicama, kriminalcima. Pri svemu tome, znajući koliko obmanjujete javnost. Stvari se rešavaju razgovorima i kompromisima. Pošto mi imamo svo vreme ovoga sveta da čekamo na te razgovore, nastavićemo to da činimo, jer su razgovori najvažniji. Kompromis je uvek dobra reč”, istakao je Vučić, javlja Tanjug.

On je izrazio uverenje i da će se neko ohrabriti da počne da razgovara.

„Sa druge strane, mi nemamo vremena da gubimo kada je u pitanju naša Srbija i zato ćemo u narenim danima izaći sa novim planovima i programima, velikim idejama i izvanrednim vestima za naše građane, u sredu ćemo sve obelodaniti i na tome vredno radimo kao tim”, rekao je Vučić.

On je dodao da će ljudi biti veoma zadovoljni i pozvao sve da rade još snažnije.

„Ja pozivam sve druge da radimo, da radimo, da radimo, kao nikada do sada, još snažnije, jer ćemo imati teško vreme oko Kosova i Metohije i oko mnogih geopolitičkih pitanja. Pozivam Srbiju da se ujedini, i u sredu pre dolaska indijske predsednice, ili po njenom dolasku, građani Srbije imaće mnogo važnih vesti, kako političkih, tako ekonomskih i svih drugih”, rekao je Vučić.

On je poruku građanima poslao sa terase zgrade Predsedništva, a sa njim su bili i premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.


Politika