Poslanik SPS za vreme Skupštine o KiM gleda porniće :: Semberija INFO ::

 

Poslanik SPS za vreme Skupštine o KiM gleda porniće


Rasprava, uvrede, koškanje, pa i tuča - sve smo to videli na zasedanju Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji. Međutim, nisu svi bili u tom "svađalačkom raspoloženju", što se posebno odnosi na poslanika Socijalističke partije Srbije Zvonimira Stevića, koji je u Parlamentu imao "pametnijeg posla".

Naime, video snimak Stevića za skupštinske rasprave osvanuo je na društvenim mrežama i vrlo brzo je postao viralan, a komentari su se nizali. Razlog? Pa, poslanik socijalista je jednostavno vreme provedeno u Parlamentu iskoristio da, verovali ili ne, gleda porno filmove.

Naravno, reakcije na ovaj video snimak bile su brojne, od šaljivih, pa do onih ozbiljnih, a mnogi su se komentarišući pomenutu situaciju pitali: "Da li je moguće?". Dakle, Zvonimir Stević se nije mnogo obazirao na raspravu oko Kosova i Metohije, koja se razvukla na dva dana i tokom koje smo videli svašta - svađe, uvrede, međusobna optuživanja, tuču...

Ostaje da se vidi šta će mu posle svega reći partijske kolege i lider socijalista Ivica Dačić, ali i da li će reakcije uopšte biti.


​Direktno