Detalji tragedije na Kosmaju: Muškarca nasmrt izujedali vlasnički psi :: Semberija INFO ::

 

Detalji tragedije na Kosmaju: Muškarca nasmrt izujedali vlasnički psi


Фото - Информер
BEOGRAD - Tri psa koja su juče na Kosmaju nasmrt izujedala čovjeka bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je u "Veterini Beograd".

Jedan od pasa je rase staford, jedan je mješanac staforda i pitbula, a treći mješanac nejasnog porijekla, rekli su Tanjugu u "Veterini Beograd".

Kako navode, tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

U "Veterini Beograd" kažu da su tri psa izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mjestu Velika Ivanča.

Sva tri psa se nalaze u karantinu "Veterine Beograd".

Psi su napali i suprugu, koja je teže povrijeđena.

Direktor Produkcijske grupe "Mreža" Lila Radonjić rekla je danas da je jedan od osnivača ove grupe, novinar i medijski analitičar Vladan Radosavljević tragično preminuo, a njegova supruga Olga teško povrijeđena nakon što su ih na Kosmaju napali i izujedali psi, prenose beogradski mediji.

Radosavljevića je pored vikendice na Kosmaju napao čopor pasa, a supruga Olga koju je pozvao u pomoć, teško je povrijeđena i prevezena u Urgentni centar.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je, ne navodeći više detalja, potvrdilo da je u napadu na Kosmaju nastradao 62-godišnji muškarac, a da je njegova supruga teško povrijeđena i prevezena u bolnicu.

Radosavljević je bio novinar nekadašnjeg Studija B i direktor programa NTV Studio B. Jedan je od osnivača Produkcijske grupe "Mreža", a jedno vrijeme bio je i direktor "Medija centra".


​Agencije / Glas Srpske