Ronaldov dres prodat za 1,3 milona dinara za pomoć malom Gavrilu :: Semberija INFO ::

 

Ronaldov dres prodat za 1,3 milona dinara za pomoć malom Gavrilu


Foto - mozzartsport
Potpisani dres Kristijana Ronalda prodat je za 1,3 miliona dinara na aukciji za pomoć osmomjesečnom Gavrilu Đurđeviću, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kako je saopštila kompanija Mozzart, koja je uspjela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji, kupac dresa je želio da ostane anoniman, ali je otkrila da je ijreč o kolekcionaru i uličnom umjetniku koji stoji iza Instagram profila "Black Sails".

Kompanija Mozzart spojila je Mesija i Ronalda zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliiju Ramadaniju i u saradnji sa organizacijom "Zajedno za život", Mozzart je stavio njihove potpisane dresove na humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za liječenje.

Kao i za Ronaldov, ova kompanija dala je i početnu ponudu od milion dinara i za Barsinu desetku sa posvetom para Gavrilo", a licitacija za Mesijev dres traje do četvrtaka do 15 sati.

Za liječenje malog Gavrila potrebno je još nešto manje od milion evra, a licitacije su se samo nizale - srpski reprezentacivac Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov saigrač Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije.

Tanjug / Nezavisne