CRNA GORA: POLICIJSKI ČAS OD PONOĆI DO 5.00 ČASOVA :: Semberija INFO ::

 

CRNA GORA: POLICIJSKI ČAS OD PONOĆI DO 5.00 ČASOVA


U Crnoj Gori od danas do petka, 23. aprila, policijski čas će trajati od ponoći do 5.00 časova, a na snazi ostaje zabrana muzike u ugostiteljskim objektima.

Produžen je rad ugostiteljskim objektima do 23.00 časa, a ministar zdravlja Jelena Borovinić Bojović je najavila da postoji mogućnost da će zabrana muzike biti ukinuta sljedeće nedjelje.

Marketi, supermarketi i hipermarketi radiće od 7.00 do 22.00 časa, a prodavnice odjeće, obuće, frizerski i kozmetički saloni do 22.00 časa.

Bojovićeva je dodala da će u Podgorici i Danilovgradu biti dozvoljeno pohađanje škola, kao i da će i u tim opštinama biti dozvoljen rad teretenama, fitnes centrima i priređivačima igara na sreću do 22.00 časa.

- Ugostiteljski objekti će i u ovim opštinama raditi do 23.00 časa, a tržni centri, tezge i štandovi do 22.00. Međugradski saobraćaj i u ovim opštinama je dozvoljen - rekla je ona.

Bojovićeva je rekla da se u Nikšiću, Mojkovcu, Beranama, Pljevljima, Kolašinu, Šavniku i Andrijevici produžavaju aktuelne mjere.

Organizovanje zabavnih i rekreativnih aktivnosti za djecu i odrasle na otvorenom /luna-park, panoramski točak i slično/ i dalje je zabranjeno..
 
(SRNA)