LEČIĆ SE NAKON SASLUŠANjA OGLASIO VIDEO IZJAVOM: OTKRIO DA LI JE PROŠAO POLIGRAF :: Semberija INFO ::

 

LEČIĆ SE NAKON SASLUŠANjA OGLASIO VIDEO IZJAVOM: OTKRIO DA LI JE PROŠAO POLIGRAF


Lečić je u policiji saslušavan u prisustvu advokata više od šest sati...

Glumac Branislav Lečić, nakon informativog razgovora u policiji povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao, izjavio je da je obavljeno poligrafsko ispitivanje na njegov izričit zahtev.

- Moja izjava je data tamo gde treba. Poligrafsko ispitivanje je obavljeno na moj izričit zahtev i sve informacije za koje je javnost zainteresovana u vezi ovog slučaja, nalaze se na tim adresama - policija i tužilaštvo - rekao je Lečić za Tanjug.


- Samo za moje partijske drugove koji su ostali uz mene i za sve one ljude koji su ostali uz mene, jer znaju da Lečić može samo da leči, a nikako da truje i da siluje. Znajte da sam sedam i po sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da sam poligraf prošao - rekao je Branislav u videu koji je objavio na Fejsbuku.

Inače, Lečić je u policiji saslušavan u prisustvu advokata više od šest sati. Kada je izašao iz policijske stanice bio je vidno raspoložen, pa je strpljivo pozirao okupljenim fotoreporterima, ali nije davao izjave za medije.

Lečića je nakon saslušanja i izlaska iz policijske stanice neko doviknuo sa obližnje terase, a on je toj osobi pokazao podignutu pesnicu.

Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom vodi predistražni postupak povodom optužbi Danijele Šajnfeld da ju je Lečić silovao 2012. godine.
 

Lečić je prethodnih dana negirao optužbe, primetivši da je u medijima "već osuđen". On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao "ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja".

(Telegraf.rs)