Na sjednici CIK BiH i stavljanje van snage određenih odluka u vezi sa nabavkama :: Semberija INFO ::

 

Na sjednici CIK BiH i stavljanje van snage određenih odluka u vezi sa nabavkama


Počela je sjednica Centralne izborne komisija na kojoj će očekuje stavljanje van snage određenih odluke koje se tiču nabavke materijala.

U jučerašnjem saopštenju iz CIK-a je upozoreno kako sredstava nisu osigurana u zakonom propisanom roku zbog čega će biti prinuđeni na poništavanje već provedenih postupaka javnih nabavki.

Na dnevnom redu je Prijedlog Odluke o poništenju postupka za štampanje i pakovanje privremenih i konačnih biračkih spiskova, štampanje koverata i oznaka za biračka mjesta, štampanje obrazaca za biračka mjesta, izborne komisije i Glavni centar za brojanje i štampanje postera za biračka mjesta i izborne komisije, izrada fascikli sa vodenim žigom i štampanje certifikata za dodjelu mandata.

Takođe, razmatraće se Prijedlog Odluke o poništenju postupka nabavka ambalažnog materijala (PVC vreće) za biračka mjesta i skladište Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine, nabavka ambalažnog materijala (kartonske kutije) za biračka mjesta i skladište Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine.


N1