ADVOKAT DEMANTUJE DA JE UBIJEN VOĐA KAVAČKOG KLANA :: Semberija INFO ::

 

ADVOKAT DEMANTUJE DA JE UBIJEN VOĐA KAVAČKOG KLANA


Poslije nezvaničnih saznanja da je sinoć nešto poslije 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer.

"Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je vidjela natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ", rekao je Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Podsjetimo , u Panami je navodno ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer. Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije, prenose Novosti.

U upravi policije Crne Gore je rečeno da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s "obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najvjerovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom".

Crnogorski organi bezbjednosti i dalje nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer.

Crnogorski bezbjednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provjere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera.

Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, sa nadimkom "Jai". Nije jasno da li su slučajevi povezani. Zvicer se smatra jednim od vođa kotorskog klana, koji je funkcionisao na međunarodnom planu.

(RTRS)