Stanković: U nedjelju se glasa za odbranu svetinja :: Semberija INFO ::

 

Stanković: U nedjelju se glasa za odbranu svetinja


Povodom izbora u Crnoj Gori koji će se održati u nedjelju, a zbog ogromnog interesovanja u Hercegovini i velikog broja glasača, kako iz Trebinja i hercegovačkih opština, tako i Hercegovaca koji žive u susjednim opštinama,  član Izvršnog odbora Gradskog odbora SDS Trebinje Ilija Stanković pozvao je sve glasače da glasaju za odbranu svetinja.
 
“Dan pred izbore u Crnoj Gori tenzije dostižu vrhunac, jer se radi o sudbonosnim izborima. Te tenzije su već prenesene i u naše okruženje, u naš grad, kao i u susjedne hercegovačke opštine, što je sasvim normalno i očekivano. U Crnoj Gori živi veliki broj naših bivših sugrađana, pogotovo u Herceg Novom i Nikšiću, a isto tako u Trebinju živi puno ljudi koji će glasati na izborima.” – istakao je Ilija Stanković, kandidat SDS-a za gradonačelnika Trebinja.
 
On je ispred SDS pozvao “sve one koji imaju pravo glasa da glasaju za odbranu vjere, za odbranu svetinja, za odbranu sopstvenog identiteta i srpskog imena, koje im se osporava od vladajućeg režima.”
 
“Do sada ste to radili na veličanstvenim litijama sa obje strane granice. U nedelju to uradite na miran, civilizovan i demokratski način. Jasno se opredjelite i glasajte za nove ljude koji će Crnu Goru osloboditi straha od režima i autokrata i donijeti slobodu i nadu u bolju budućnost svim narodima u bratskoj Crnoj  Gori”, rekao je Ilija Stanković.
 
SDS - Sektor za politiku i medije